vi har i 2018 fået mobilpay som gør det meget nemmere for jer og dette bliver også fremtidens betaling, så vi er glade for at vi er kommet med på det.

NÅR I BRUGER MOBILPAY SOM BETALING VIL VI MEGET GERNE HAVE AT I SKRIVER EN BESKED OM DET ER BETALING FOR UDSTILLING ELLER MEDLEMSSKAB,+ JERES NAVN, det gør det meget nemmere for vores kasser at registrerer det til vores regnskab.

Vidste du...

At vi tager hånd om alle. Dyr som mennesker. 2 eller 4 benede gør ingen forskel.

I 2016 er der blevet indført i DDSK at man selv skal have borde og stole med på vores udstillinger. Det gælder helt på samme måde når vi starter op i det nye år.

Man kan til visse arrangementer booke borde og stole.

Det kræver dog at der forudbetales et depositum. Man henvender sig blot via en mail til formanden om dette vedhæftet en kvittering.

Som I ved starter vi op med noget nyt hos DDSK i 2016. Vi har lavet barne- og junior medlemskab så børnene også kan tjene point sammen til at blive Årets Barn/Hund og Årets Junior/Hund. Det koster 50 kr.

Så skynd jer og få tilmeldt jeres børn / børnebørn det kan betale sig.

Vi startede med at tælle de nye point fra den 5/11-2016 og vi slutter den 9 september 2017.

Så skynd dig at blive medlem og vær med i kampen om at vinde titlen.

Til indmeldelsen skal vi bruge:

Medlemsnr. på den voksne der er medlem af DDSK.

Barnets for- og efternavn, adresse, tlfnr. og fødselsdag.

Data sendes til Bestyrelsen@den-danske-skoedehundeklub.dk